OVER SUSHI VANDAAG HEERLEN
DÉ PLEK VOOR: SUSHI, TEPPEN YAKI, BBQ, WOK, DESSERT EN TAKE-AWAY!

Onze ervaren chef-koks zijn gespecialiseerd in de Aziatische keuken,in het bijzonder de Japanse haute cuisine. Deze staat bekend om haar top gerechten en het gebruik van alleen dagverse producten. U krijgt dus alleen het beste op uw bord.

Lekker tafelen vraagt natuurlijk ook om gezelligheid en comfort.

Wij zorgen voor een smaak- en sfeervolle inrichting, oprechte aandacht en een warme glimlach. U doet de rest: u komt en brengt leven in de brouwerij.

Zo is Sushi Vandaag de ideale setting voor een stijlvolle, sfeervolle en smakelijke avond uit.

Reserveer nu

ONS TEAM

RECENSIES
VAN ONZE KLANTEN

Kwalitatief erg goed, super vriendelijke snelle en vrolijke bediening en heerlijk om na jaren sushi eten in diverse restaurants een kaart te treffen waar veel op stond wat ik nog nooit geproefd had en ook nog eens verrassend lekker was. Ook al woon ik in Den Helder en gaat het “vandaag” niet meer lukken.. ik ga hier binnenkort met liefde nog eens 4 uur voor in de trein zitten!
Mireille Divjak
Tevreden Klant
Erg lekkere en verse sushi, zeer leuke sfeer, vriendelijke bediening en zelfs op een erg drukke avond (zaterdag avond) nog steeds snel bediend. Ps; Len is zwaar de shit, een van de redenen dat het een zeer goede ervaring was. En reden dat dit de eerste restaurant recensie is die ik ooit heb geschreven. Dus loonsverhoging voor Len aub. #LoonsverhogingvoorLen
Bakir Zekiri
Tevreden Klant
Vandaag weer heerlijk genoten van de sushi bij jullie samen met een vriendin. Bediening super vriendelijk en zelfs in voor een praatje! En niet te vergeten, een extra bedankje Masoet 🙂 Tot snel!
Sharon Bosman
Tevreden Klant
Wij hebben hier heerlijk gegeten en ondanks dat het druk was, hebben wij daar geen ‘last’ van gehad qua bestellen van onze sushi rondes. Vriendelijke bediening en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ga zeker nog eens terug!
Anna Iding
Tevreden Klant
Het eten is heerlijk! En de bediening is gewoon geweldig je voelt je meteen thuis! Ik heb nog nooit zo’n leuke ervaring gehad in een restaurant! Echt een top team!!
Nikki Berendsen - Kuijpers
Tevreden Klant
Vanavond voor het eerst hier geweest. Gewoon zalig! Vaker sushi gegeten maar dit was echt TOP! Modern bestellen via iPad en leuke goeie bediening! Hier ga ik vaker terugkomen
Cash Tyka
Tevreden Klant
Ik vond het lekkere sushi, vooral de vis was echt heerlijk! De andere gerechten waren ook heerlijk! De service ging snel en het personeel was erg vriendelijk en enthousiast. Het restaurant was mooi en er hing een gezellige sfeer. Ik zou hier zeker nog eens komen eten!
Jesssica Kerff
Tevreden Klant
Gisteren met 11 man wezen eten. Ik zeg super service. Snelle, top bediening en heerlijk eten. Ook fijn als je met een groep gaat waarvan niet iedereen sushi lust. Er staan genoeg alternatieven op de kaart. Al met al een super ervaring.
Chantal Lenders
Tevreden Klant
Gisteren voor de 1e keer sushi gaan eten bij jullie. Het was geweldig!!! Zelfs een super verrassing voor mijn lieve jarige vriendin was het hoogtepunt. Onze dank aan al jullie medewerkers en complimenten!!
Duncin Oberndorff
Tevreden Klant
Iedere keer weer een feestje om bij jullie te eten. Naast een ruime keuze overheelijke sushi en andere oosterse gerechten het restaurant met het meest vriendelijke en behulpzame personeel ooit!!! Jullie zijn stuk voor stuk toppers. Dikke pluim voor jullie, ga zooral zo door. Wij verheugen ons om weer op een volgende avond uit bij jullie dus ik zeg TOT SNEL!
Monique Verkoijen
Tevreden Klant

BEDRIJFSUITJE?
DEZE BEDRIJVEN ZIJN U AL VOOR GEWEEST